2013湖北中医药大学专升本英语完型填空(附答案)

浏览次数:次 发布时间:2021-06-17

2013湖北中医药大学专升本英语完型填空(附答案)

【真题演练】

  Getting plenty of exercise is very important. I enjoy swimming very much. Last summer I went to the (1)_______ every day. I plan to go there this summer too, but I may not be able to. I have a new(2)_______, sometimes I have to work until (3)_______ at night. Although I now work more hours than I used to, yet I do receive a larger salary. I didn’t receive much pay on my (4)_______ job. I like my new job, but had I know that it would take up so much of my free time, I would not have taken. I prefer (5)_______ to making more money.

  I have heard that riding a bike is good exercise. Maybe I will be able to (6)_______ enough money to buy a bike. My neighbor, Ms Wilson, has a bicycle that I could (7)_______, but I would rather own my own bike. If I used hers, I would worry about destroying it. Since I make more money now, I think that I can afford to buy my own. Getting a bike is really a good idea, because while I’m riding to and from, I will be getting (8)_______ at the same time. It is easier to get to the seaside on a bike, too. I might be able to go swimming every day after all. This new job is great! I’m very (9)_______. This will be a summer full of (10)_______.

1. A. playground B. shore C. seaside D. sea 2. A. office B. job C. love D. interest 3. A. far B. deep C. late D. lately 4. A. favorite B. new C. past D. old 5. A. swimming B. riding C. playing D. working 6. A. save B. keep C. take D. cost7. A. ride B. renew C. lend  D. borrow 8. A. enjoyment B. rest C. exercise D. money 9. A. moved B. excited C. interested D. disappointed 10. A. exercise B. pleasure C. interest D. imagination

【解题导语】 本文是一篇夹叙夹议的文章,主要讲述了锻炼的重要性,作者同时做到了工作和锻炼两不误。 【新词链接】 take up 占据(时间、空间) prefer… to… 喜欢„„胜过„„;宁愿„„而不愿„„ would rather do sth. 宁愿去做某事 afford to do sth. 有能力去做某事 【试题解析】 1. C 根据文章倒数第4句话可知。2. B 由下文的 I like my new job 可知。 3. C 根据上下文,应该是我工作到深夜。 4. D 和new 相对比。 5. A 根据上下文可知,作者喜欢游泳。 6. A 作者要“节约”钱去买自行车。 7. D 根据句意可知我可以向邻居Ms Wilson “借”自行车。 8. C 在骑自行车中得到“锻炼”。 9. B 由上文可知。 10. A 由文章首句:getting plenty of exercise is very important可以知道。


湖南专升本最新资料领取

部分内容来源于网络转载、学生投稿,如有侵权或对本站有任何意见、建议或者投诉,请联系邮箱(1296178999@qq.com)反馈。 未经本站授权,不得转载、摘编、复制或者建立镜像, 如有违反,本站将追究法律责任!


本文标签: 专升本专升本试题专升本真题统招专升本

上一篇:2014湖北中医药大学普通专升本英语完型填空(附详解)                  下一篇:2016年普通专升本英语作文预测:假期症

湖南3+2 统招专升本

一键查询